Vergaderen & trainen

De mooie verbouwde schuur leent zich uitstekend voor vergaderingen, trainingen, teambuilding- en heisessies. De maximale groepsgrootte binnen is 8 à 10 personen, afhankelijk van de opstelling die u wenst. Wilt u met meer komen? Dan overleggen we graag wat de mogelijkheden zijn.

De ruimte is flexibel in te delen en aan te passen aan het doel van de bijeenkomst en de grootte van de groep. U beschikt over een eigen pantry en wc. Het uitzicht is prachtig en de ruimte is gezellig en functioneel ingericht. Indien het weer het toelaat kan er ook gebruik worden gemaakt van het aangrenzende terras.

Het Kleine Kwikstaartje biedt goede mogelijkheden om tussendoor buiten te ontspannen, te wandelen in een bosrijke omgeving, opdrachten te maken, te sparren in kleine groepen etc. En… indien gewenst, te zwemmen in de natuurlijk aangelegde zwemvijver met een lengte van 25 meter.

Wij beschikken over een uitstekend WiFi netwerk en een groot verrijdbaar LCD-scherm, waar u uw laptop of mobiele telefoon op kunt aansluiten.