Genieten van de rust en het uitzicht

Welkom bij Het Kleine Kwikstaartje in het buitengebied van Gorssel. Bij ons kunt u vergaderen of feesten in een prachtige, ongedwongen, landelijke omgeving. De unieke locatie is voorzien van alle gemakken en privacy. Met vrij uitzicht, een eigen terras en gelegen aan een grote zwemvijver.

Het Kleine Kwikstaartje heeft twee locaties te huur: De Nestkast en De Broedplaats, een combinatie is uiteraard ook mogelijk. De Nestkast is een recent verbouwde grote schuur en een ideale plek voor vergaderingen, trainingen en teambuilding sessies. De Broedplaats is de ruime tuin met zwemvijver en weiland rondom en is te huur voor bijvoorbeeld een familiefeest: heerlijk buiten en in de groene natuur!

Het Kleine Kwikstaartje ligt centraal tussen Zutphen en Deventer en is goed bereikbaar vanaf de A1. Door onze gasten wordt het vaak omschreven als:

“Het mooiste plekje in Gorssel!